ZinenZenheadervervolg
ZinenZenknoppenrij2
ZinenZenknoppenrij2 knophomeneg ZinenZenknoppenrij2 knopartikelneg ZinenZenknoppenrij2 knoppraktijkneg ZinenZenknoppenrij2 knoplevensneg ZinenZenknoppenrij2 knopcontactneg ZinenZenknoppenrij2
Vervolgpaginasfonds
Vervolgpaginasfonds Vervolgpaginasfonds

Inspiratie en Veerkracht


In dit traject vindt individuele coaching plaats. Het doel is te komen tot antwoorden op de vraag hoe in de hectiek van alledag de veerkracht te bewaren. Wat hindert jou om onbevangen jouw energie te laten stromen? Wat zijn hinderlijke, innerlijke stemmen die je blokkeren? Hoe kan je daar mee omgaan op zo'n manier dat je ontspannen, met vitaliteit en met passie jouw opgaven kunt aangaan? Wouter ter Braake begeleidt bij het ontrafelen en het herscheppen van levensverhalen. Hij helpt pijn in de ogen te (durven) kijken en mede daardoor bezieling te (her)vinden.

Een reactie

De coaching van Zin en Zen bracht mij inzicht, zelfvertrouwen en de juiste handvatten om mijn sollicitatiegesprek in te gaan. Met de coaching van Wouter leerde ik wat de oorsprong is van mijn belemmerende gedragspatronen en hoe ik mezelf op een ontspannen manier meer mag laten zien tijdens een gesprek in een professionele setting.

De aanpak van Wouter vond ik doelgericht, inspirerend, professioneel en vertrouwd. De afwisseling van coaching en rollenspellen bracht mij bewustwording in mijn gedrag en het toepassen van de juiste gesprekstechnieken. Door deze aanpak was ik op de juiste vragen voorbereid en wist ik me te verbinden met mijn gesprekspartners. Wouter is een professional in hart en nieren en ik ben hem enorm dankbaar voor het terug vinden van het vertrouwen in mijzelf en het voeren van een succesvol gesprek. Het heeft mij een baan opgeleverd!

Stappen

  • Inspiratie en Veerkracht start met een diepgaand intakegesprek. Hierin wordt de individuele thematiek verkend. De  persoonlijke onderzoeksvragen worden geformuleerd. Het gaat om onderzoeksvragen in relatie tot jezelf, werk en verbindingen met anderen.
  • Dan volgen vier werksessies en praktijkopdrachten. In deze werksessies scheppen we een helder zicht op hoe jij je tot het vraagstuk verhoudt, wat het met je doet en wat het je spiegelt. Vanuit dit zicht worden stappen gezet, zaken uitgeprobeerd en onderzocht in de alledaagse praktijk. De doorlooptijd van de werksessies varieert, maar bedraagt  gemiddeld drie tot vier maanden.

Voor deelname aan een traject: vul het aanmeldingsformulier in en stuur het op naar Wouter ter Braake, Rossinisingel 5, 2992 PB Barendrecht. Download de beschrijving en het aanmeldingsformulier.

/uploads/files/Coachen_Inspiratie_en_Veerkracht(1).pdf

Vervolgpaginasfonds
Vervolgpaginasfonds